Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties na winkeldiefstal ZEP

Toegevoegd: 04-10-2018, 17.20 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanmiddag op het ZEP in Middelburg drie personen aangehouden na een melding van winkeldiefstal.


Na de melding spoedden zich direct verschillende politie-eenheden naar de Mortiere. Zeker vier politiewagens en twee -motoren kwamen ter plekke. Bij de Tromboneweg werden ter hoogte van het Berkman-tankstation twee auto’s met Roemeense kentekenplaten stilgezet.

Eén van de gecontroleerde auto’s mocht doorrijden, de ander is door de politie geparkeerd bij het tankstation. Volgens een politiewoordvoerder konden drie mannen als verdachte worden aangehouden. Na de arrestaties werd in de omgeving ook nog met een diensthond gezocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (4-10-2018 om 21:40)
ben er geweest, het grootste struikroverland van europa..., samen met albanie. welkom in NL...
AntiGSM (4-10-2018 om 17:46)
Mooi hè die multiculturele samenleving! EU, daar hebben we echt plezier van, enige voordeel is dat we dezelfde munt hebben in omringende landen.