Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Appartementencomplex ontruimd na brand

Toegevoegd: 04-10-2018, 21.10 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een groot deel van appartementencomplex Residence Wijngaerde aan de Wijngaardstraat in Domburg is donderdagavond ontruimd geweest vanwege brand.


De brand werd kort na 20.00 uur gemeld via het automatische brandmeldsysteem van het complex. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland woedde brand in een appartement waarvan de bewoners niet thuis waren. De evacuatie verliep voor zover bekend voorspoedig. Er raakte niemand gewond.

De brandweer kwam ter plekke met twee tankautospuiten en een ladderwagen. Ook diverse politie-eenheden spoedden zich naar Domburg. Rond 20.45 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De brandweer heeft het pand na de bluswerkzaamheden geventileerd.

Stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij het afhandelen van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren