Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto's botsen achterop elkaar bij Kloetinge

Toegevoegd: 05-10-2018, 22.03 uur
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Op de Patijnweg (N289) bij Kloetinge zijn vrijdagavond twee personenauto's achterop elkaar gebotst.


Het ongeluk gebeurde rond 20.35 uur. Er werd een ambulanceteam opgeroepen maar na onderzoek bleek er niemand mee te hoeven naar het ziekenhuis.

De beide auto's raakten beschadigd. Bergingsbedrijf De Moor is ingeschakeld om de wagens te takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van Ambtsadel (6-10-2018 om 09:30)
Ik snap niet dat die bezinepomphouder de Meeuw tegen de gemeente Goes geen rechtzaak begint want die lompe inrit veroorzaakt alleen maar ongelukken en tenminste ik ga er niet meer tanken wetende dat het makkelijk de laatste keer kan zijn dat ik met mijn huidige auto ga tanken omdat die daar total loss gereden kan worden. Je snapt ook niet dat ambtenaren dat ook niet zien aankomen met zo een dom ontwerp. Men moest ook eens weten wat die verdienen voor deze gevaarlijke wanprestatie. het riekt naar corruptie.en nepotisme
van der Polrekke (6-10-2018 om 09:19)
Tja, die "verbetering" door de gemeente Goes van die kruising met spoorwegovergang is levensgevaarlijk en heeft nu al een record aantal ongelukken, Het is er levensgevaarlijk door het handelen van de gemeente, die natuurlijk zeer tevreden is, over zichzelf. Het gaat de balastingbetalers natuurlijk weer miljoenen kosten om dat weer eilig te krijgen. Of laten ze het gewoon weer decennia lang een ellende zoals het eerder ook al was ? Ik denk dat mensen Goes gewoon gaan vermijden met die slechte infrastuctuur waar Goes zoveel geld in heeft gestort. velen rijden nu al liever rond goes heen om dat kruispunt dus eigenleijk heeft die nieuwe snelwegafrit ook geen enkele zin. gewoon weer goesse ambtelijke incompetentie zoals gebruikelijk in dat gat.
Cookie-instellingen beheren