Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Ernstig ongeval auto-motor Terneuzen

Toegevoegd: 05-10-2018, 22.14 uur - Update: 05-10-2018, 22.35 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op de kruising van de Bellamystraat met de Zuidlandstraat in Terneuzen is vrijdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd.


Door onbekende oorzaak kwamen rond 20.25 uur de bestuurder van een personenauto en een motorrijder met elkaar in botsing. Binnen enkele minuten werden meerdere ambulanceteams, diverse politie-eenheden en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

De helikopter kon omdraaien toen deze ter hoogte van Sint-Maartensdijk vloog. Zeker één persoon is afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie zette na het ongeluk de kruising volledig af vanwege sporenonderzoek. De weg was rond 22.35 uur nog altijd dicht.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (6-10-2018 om 13:30)
Deze schade kun je al met 30 hebben, dat geeft echt een enorme klap
Andre (6-10-2018 om 13:04)
Dit is een zeer gevaarlijk kruispunt, ik woon er in de buurt, krijg in het straatje van rechts naar de brandweer toe wat net achter het kruispunt ligt van automobilisten ook nooit voorrang als ik op de fiets de Bellamystraat op wil ,terwijl ik toch gewoon een bestuurder ben die van rechts komt. er ligt geen drempel en men kan daardoor veel te vlot rijden. gister avond toen dit ongeluk gebeurde hoorde ik vanuit mijn huis nog wel de motor rijden. het klonk als optrekken en hoorde toen een klap. dacht in eerste instantie dat de klap een naverbranding was uit de uitlaat want dat hoor je wel vaker. helemaal niet gelijk gedacht aan een ongeluk. even later toen ik sirenes hoorde bleek dat helaas toch anders. ik wens de betrokkenen er sterkte mee,
Buurtbewoner (6-10-2018 om 12:19)
Ben me eens met Piratella, Bijna elk avond in laate uuren kunt je horen die verdomme auto-moto racers speeden over straten rondom onze wijk. Als ze belanden op begraafplaats ik heb geen moeite mee. Politie zou moeten camera’s zetten hier rond om. Of tenminste bewoners vragen mee tegen te doen aan deze sociopatische wangedrag. Diezelfde avond van deze ongeluk, kon ik weer horen weer andere motorfietsen scheuren op William Zwijgerlaan.
ad (6-10-2018 om 09:19)
STERKTE voor alle betrokkenen... Dit is 'n enorme klap geweest, best met 'n hoge snelheid, gezien de schade. Pff...
Anoniempje (6-10-2018 om 08:10)
Heftige klap geweest, zo te zien niet met 30 a 50km p/u wat de toegestaande Max snelheid is hier maargoed dat ter zijde hopelijk komen beide bestuurders er goed vanaf...
wim faasse (6-10-2018 om 07:14)
Als je de schade ziet van de auto moet er toch snel gereden zijn en dat op een kruising.
Cookie-instellingen beheren