Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Botsing vrachtwagen en auto op N57

Toegevoegd: 06-10-2018, 11.03 uur
De bestuurder van de personenauto is per ambulance afgevoerd.
De bestuurder van de personenauto is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Jordan Pinas
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op de Vrouwenpolderseweg (N57) is vrijdagavond een automobilist gewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen.


Rond 20.55 uur reed een 63-jarige man uit de gemeente Veere met een vrachtauto geladen met suikerbieten over de N57. Op de kruising bij de Veersedam kwam hij in botsing met een personenauto welke werd bestuurd door een 23-jarige Middelburger.

Door de botsing raakte de personenauto een verkeerslicht. Het voertuig kwam in de berm tot stilstand. De Middelburger moest per ambulance worden afgevoerd. Zowel de personenauto als de vrachtwagen moesten worden getakeld. Omdat er sprake was van een koelvloeistoflekkage moest het wegdek worden gereinigd.

De politie onderzoekt nog of en zo ja wie het rode verkeerslicht heeft genegeerd. Getuigen konden de politie niet vertellen wie al dan niet groen had ten tijde van de botsing en daarom gaat Rijkswaterstaat de verkeerslichten uitlezen. 


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Papillon (6-10-2018 om 20:35)
Franken wassenneus jij bent er waarschijnlijk een van de zovele die nog gauw achter een kieper langs moet gaan die al aan het achteruit rijden is dus over gekke capriolen gesproken!!
Franken aardappelneus (6-10-2018 om 11:36)
Laat dat maar eens goed uitzoeken, gezien de bietenrijders druk op de ketel hebben vaak ook rare capriolen uithalen om naar de bietenfabriek gaan, en altijd en overal voorrang denken te hebben want stel dat ze 5 min later zijn en nu in dit geval helemaal niet.
Cookie-instellingen beheren