Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist aangehouden na ernstig ongeluk

Toegevoegd: 06-10-2018, 11.19 uur
De automobilist heeft enkele uren op het politiebureau doorgebracht.
De automobilist heeft enkele uren op het politiebureau doorgebracht.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De automobilist die vrijdagavond betrokken was bij het ernstige ongeluk met een motor in Terneuzen is nadien aangehouden. Hij heeft enkele uren op het politiebureau doorgebracht.


De automobilist, een 23-jarige Terneuzenaar, reed rond 20.25 uur over de kruising Zuidlandstraat met de Bellamystraat. Hier kwam hij in botsing met een 24-jarige Terneuzense motorrijder. De motorrijder kwam ten val en liep zware verwondingen op. Hij werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in België.

De 23-jarige bestuurder zelf bleef ongedeerd. Zijn eveneens 23-jarige bijrijder, een man uit Terneuzen, raakte wel gewond. Ook hij moest naar het ziekenhuis. De automobilist heeft mogelijk verzuimd voorrang te verlenen en werd daarom aangehouden op verdenking van het veroorzaken van een ongeval met letsel.

De aangehouden verdachte werd rond middernacht weer in vrijheid gesteld. Hij had niet gedronken. Van de motorrijder is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. Het onderzoek naar de toedracht van de botsing loopt nog. Tot middernacht was de kruising dicht vanwege sporenonderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750