Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Arrestatie na weigeren speekseltest

Toegevoegd: 06-10-2018, 13.33 uur
Arrestatie na weigeren speekseltest
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen is vannacht iemand aangehouden vanwege de verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Een ander werd daadwerkelijk betrapt op drugsgebruik.


Een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats moest bij agenten een speekseltest afleggen. Deze testte positief op het gebruik van THC. Een arts heeft daarom bloed afgenomen voor nader onderzoek. De man kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur.

Agenten wilden later een 31-jarige man uit Vlissingen controleren maar deze weigerde de medewerking aan de speekseltest. Ook wilde hij niet meewerken aan een bloedproef. Daarom werd zijn rijbewijs ingenomen. De officier van justitie gaat nu bepalen of en wanneer hij zijn rijbewijs terug krijgt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jap M (6-10-2018 om 14:35)
En dit is maar het topje van de ijsberg, 2 mannen binnen korte tijd gepakt.. Jammer er te weinig agenten zijn hier maar ik schat er alleen al in Vlissingen er 3000 per dag met drugs danwel wiet gebruik auto rijden.. Ook dames roken wiet en rijden gewoon auto !
Cookie-instellingen beheren