Viertal mag zwembad niet langer in

Toegevoegd: 07-10-2018, 20.23 uur

Viertal mag zwembad niet langer in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vier personen mogen het zwembad van Optisport tussen Vlissingen en Middelburg niet langer in vanwege wangedrag.

Na een melding bij de politie kregen vier minderjarigen een pandverbod uitgereikt. De vier zijn niet alleen bij het Vrijburgbad niet meer welkom, ook bij andere zwembaden in Nederland die zijn aangesloten bij 'Vrolijk en Veilig' mogen de vier niet meer naar binnen.

Halverwege vorige maand zette in hetzelfde zwembad een groep jongeren ook al de boel op stelten. Er was toen ook sprake van een vechtpartij welke buiten de accomodatie werd voorgezet. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (10-10-2018 om 08:07)
Deze gasten zijn een schadelijke factor binnen hun eigen gemeenschap. Ouders hebben blijkbaar geen grip op deze lui. Laat ze voor straf maar een varkensstal schoonmaken.