Franse bestelbus vast bij ingang garage

Toegevoegd: 07-10-2018, 20.33 uur

De motor van de auto wilde ook niet meer starten.
De motor van de auto wilde ook niet meer starten.
1
© Foto: Peter Buteijn
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De bestuurder van een bestelbus met Franse kentekenplaten heeft zich zondagavond in de nesten gewerkt in Vlissingen. De auto kwam daar vast te zitten bij de ingang van parkeergarage Fonteyne.

Volgens de Vlissingse wijkagenten werd nog een poging gedaan om de bestelbus vrij te krijgen door de banden iets te laten leeglopen maar tot overmaat van ramp bleek inmiddels de motor niet meer te willen starten. Daarom werd een bergingsbedrijf opgeroepen naar de ondergrondse parkeergarage aan de Spuistraat.

Hoe groot de ontstane schade is, is niet geheel duidelijk.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P.J Cijsouw (22-2-2019 om 18:12)
omdat het een verhoogde bestelbus betreft dient de bestuurder zeker op te letten.
P (8-10-2018 om 20:46)
Er hangt een bordje voor je naar beneden rijd 1,95m, als je dat leest moet je jezelf eerst overtuigen of je dat goed leest.
jan (8-10-2018 om 19:09)
de meeste parkeer garages zijn 2.00 meter tot 2,10 meter hoog dit is ook een verhoogde bestelbus staat duidelijk aangegeven hoe hoog de p garage is
RVB (8-10-2018 om 19:03)
Bus is verhoogd en verlengd...als het een normale bus was geweest,kan ie er gewoon in...Voordat ie onder dat portaal is gereden,had ie al wat moeten horen,omdat de hoogte waarschuwingsborden tegen zijn bus zijn gekomen.
Kees (8-10-2018 om 17:24)
Dit is wel heel erg vreemd Als een bestelbus al niet meer in een parkeergarage kan. Ze maken alles gewoon veel te klein. Parkeervakken ook de meeste zijn gewoon erg krap. Je kan niet fatsoenlijk je deuren open doen.
Marina Govaert (8-10-2018 om 09:34)
Wist ook niet hoe hoog zijn bus was, zeker. Meest bestelbussen kunnen een parkeergarage niet in, zeker een verhoogde niet.