Tieners opgepakt voor woninginbraak

Toegevoegd: 08-10-2018, 12.46 uur

Tieners opgepakt voor woninginbraak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee jongens van 14 en 15 jaar uit Vlissingen en Middelburg zijn afgelopen nacht aangehouden op verdenking van woninginbraak in hun woonplaats.

Een bewoonster van de Zacharias Jansenstraat schrok rond 03.30 uur wakker omdat zij geluiden in haar woning hoorde. Ze ging poolshoogte nemen en constateerde dat er iemand in haar woning was geweest. Er waren twee laptops weggenomen.

De vrouw alarmeerde de politie. In de omgeving van de woning zagen agenten de twee jongens. Ze controleerden hen en troffen de ontvreemde computers aan. Het tweetal is ingesloten voor verder onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (10-10-2018 om 09:56)
Beste ouder, dit is inderdaad niet de direkte schuld van de ouders. Ze kunnen hun kinderen tenslotte moeilijk elk moment van de dag, laat staan de nacht, in de gaten houden. Echter, dat een kind van 14 zoiets doet is niet normaal. We hebben als kind allemaal wel wat gedaan wat niet mocht, maar midden in de nacht inbreken... das net een stapje verder. In sommige gevallen willen kinderen ondanks alle zorg en aandacht niet deugen. Verkeerde vrienden noemen ze dat dan. In dit geval ruikt het echter toch een beetje naar een chronisch gebrek aan opvoeding. Opvoeden gaat verder dan niet weten wat je kind om 3 uur 's nachts doet. Deze kinderen hebben geen moraal meegekregen van hun ouders.
AntiGSM (9-10-2018 om 22:52)
Hieruit blijkt dat inderdaad de ouders wel wat fout gedaan hebben. Misschien meer op de telefoon gekeken dan op de kinderen gelet?? Daar zien we al dagelijks de gevolgen van en dit is nog maar het begin!
EM (9-10-2018 om 09:31)
Goed werk van de politie ,vrees dat deze jochies met een veelste lichte taakstraf er mee weg komen ,beter zouden ze ze in een strafinrichting voor jeugdigen kunnen plaatsen met keihard regime .
Ouder (8-10-2018 om 21:12)
Grappig hoe iedereen de schuld meteen schuift op de ouders! Alles wat een kind fout doet , is meteen de schuld van de ouders? Misschirn zijn ze in de nacht wel stiekem weg geglipt? Gelukkig heeft iedrteen hier nooit wat gedaan waar de ouders niet van af wisten. Schijnheilig zooitje
Jose (8-10-2018 om 14:50)
Hoe bestaat het? Veertien en vijftien jaar jong om half vier 's nacht aan het inbreken. Is er dan geen enkele controle op deze, nu al criminele kinderen? Geeft weinig goeds aan voor de toekomst. Nu al helemaal verrot.
willem (8-10-2018 om 14:29)
goed gedaan jochies--in plaats van te gaan slapen gaan we maar op het dievenpad. hebben die jochies geen ouders? laat ze als straf maar een paar maanden gras tussen de tegels weg halen in een overall met opschrift: "ik ben een stout ventje geweest"