Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeval Kapelle

Toegevoegd: 09-10-2018, 15.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Bij een ongeval op de Postweg in Kapelle is dinsdagmiddag een motorrijder gewond geraakt.


Het ongeval vond rond 13.45 uur plaats in het dorp. De automobilist wilde vermoedelijk vanaf een oprit de weg opdraaien en zag de motorrijder over het hoofd. Deze botste tegen de voorkant van de auto aan en werd gelanceerd.

Er is een ambulance ter plaatse geweest die de gewonde man heeft meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken mee te vallen, maar dat zal in het ziekenhuis nog nader onderzocht worden. Zowel de auto als de motor zijn weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-10-2018 om 19:47)
@koos p , natuurlijk is de snelheid van de motorrijder wel van belang Als deze te hard is heeft de motorrijder medeschuld Het kan ook zijn dat de volledige schuld bij de motorrijder komt te liggen als de snelheid zodanig hoog is. Ik verwijs naar eerdere ongevallen die zo zijn afgehandeld
marja (10-10-2018 om 15:19)
Hoe je het ook wend of keert, motorrijders krijgen altijd de schuld. Wens je beterschap en een spoedig herstel.
Koos P. (10-10-2018 om 07:04)
@Oud zeeuw, de snelheid van de motorrijder is niet relevant. De auto kwam vanaf een parkeerplek de weg op en had sowieso voorrang moeten verlenen.
@Oud zeeuw (10-10-2018 om 00:50)
Lekker makkelijk de motor rijder (slachtoffer) aan te wijzen ! kan ook vragen " heeft de bestuurder wel gekeken "
Gerard (9-10-2018 om 23:55)
Een Harley met open dempers. Die moet je horen. Waardoor werd de automobilist afgeleid?
Johan (9-10-2018 om 20:52)
'Reed de motor op geadviseerde snelheid??? ' U mag een keer bij mij achterop. Ik rij nergens harder dan de geadviseerde snelheid. Nooit. En dan mag u na de rit turven hoeveel automobilisten dachten er nog wel even voor te kunnen, gemakkelijk in te kunnen voegen, voorrang van echts niets betekende etc.