Man opgepakt na wilde achtervolging Hulst

Toegevoegd: 09-10-2018, 19.56 uur

Man opgepakt na wilde achtervolging Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag een 24-jarige man uit Graauw aangehouden na een wilde achtervolging.

Agenten startte rond 17.00 uur de achtervolging van een witte Volkswagen Up aan de Havikdijk in Hulst. Nadat de man tot stoppen was gedwongen is hij aangehouden voor diverse verkeersovertredingen.

Waarom de politie een achtervolging startte is niet bekend gemaakt. Wel is deze op zoek naar getuigen van de wilde rit. De politie zoekt specifiek twee fietsers en een bestuurder van een blauwe Volvo, omdat deze bijna zijn aangereden door de verdachte.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (9-10-2018 om 22:46)
Een wilde achtervolging van een VW Up!???? Wordt dan echt de hoogste tijd dat de Politie met andere auto's gaat achtervolgen! Een VW Up! heeft het vermogen van een grote bladblazer, als ze dit niet binnen 10 mtr kunnen klemrijden dan klopt er iets niet....