Weerbericht:
Wolkenvelden, met name in het westen kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond na botsing Sluiskil

Toegevoegd: 10-10-2018, 09.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Bij een ongeval op de Koegorsstraat in Sluiskil is woensdagmorgen iemand gewond geraakt. De weg is afgesloten voor onderzoek.


Rond 07.35 uur vond er een aanrijding plaats tussen een brommer en een personenauto. De bestuurder van de brommer kwam gewond in de sloot terecht. De auto kwam tientallen meters verderop tot stilstand. Naast een ambulance is ook de brandweer ter plaatse geweest om de gewonde uit de sloot te tillen. Deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De weg is na het ongeval afgesloten voor sporenonderzoek. Dit onderzoek was om 09.50 uur nog in volle gang. Later vandaag zullen de voertuigen worden weggesleept. Over de toedracht van de aanrijding kon de politie nog niks zeggen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lianne Loos (11-10-2018 om 17:05)
Onze zoon was de jongen op de brommer , 16 jaar vol levenslust en zijn dromen aan het waarmaken . Hij hield zich aan de verkeersregels , maar had geen schijn van kans .. nu een jongen die nog zeker een vol jaar moet revalideren en blijvend letsel heeft ... het is de nachtmerrie van iedere ouder . En ik gun het niemand ,maar denk een beetje na voor je commentaar geef
Marc (10-10-2018 om 22:28)
Volgens een getuige was deze auto aan het inhalen terwijl er mistbankjes hingen en dan zie je een tegenligger waarschijnlijk niet goed aankomen inhalen is daar vrij normaal want als je 60 rijd ben je in veel ogen een sukkelaar die in de weg rijd rijd erzelf trouwens ook iedere dag op de fiets
Marco (10-10-2018 om 20:48)
Die autootjes van Goodmorning.eu zijn een gevaar voor de medemens. Politie gewoon even meten tussen 4 en 6 uur s,avonds in tunnel sluiskil!
nike (10-10-2018 om 17:44)
Dit komt niet door de snelheid, maar de brommers die daar op de weg rijden. Levensgevaarlijke situaties zie ik daar dagelijks. Ook bij de spoorwegovergang met de fietsers die naar de Yara gaan. Blijven ook rechts rijden i.p.v.. v. het fietspad te nemen. Als je dan een tegenligger tegen kom gaat het niet. Daar is binnenkort het volgende ongeluk als zij hun rijstijl niet veranderen.
Willem (10-10-2018 om 16:30)
Rijden daar idd idioot hard,ga altijd mooi op het fietspad rijden met mijn scoot.spoorweg overgang is daar ook levensgevaarlijk.
Terneuzenaar (10-10-2018 om 16:26)
Anderzijds bewijst het ook maar weer dat bromfietsers niet op de rijbaan horen vindt ik. Het zijn niet alleen de uitzendbureaus die daar racen maar de (bulk) vrachtwagens die kalksteen rijden net zo goed, zij worden schijnbaar per rit betaald?! De omliggende bedrijven dragen hier net zo hard aan mee!
Cookie-instellingen beheren