Honderden kilo's cocaïne tussen bananen

Toegevoegd: 10-10-2018, 20.50 uur

De cocaïne in de haven van Vlissingen
De cocaïne in de haven van Vlissingen
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Douane heeft deze week in Vlissingen twee bevindingen van 400 kilo cocaïne gedaan in een lading bananen. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd.

Op maandag 8 oktober heeft de Douane in de haven van Vlissingen in een container met bananen een partij van 400 kilo cocaïne aangetroffen. Bij een controle van een aantal pallets door de Douane bij een bedrijf in Vlissingen is op woensdag 10 oktober eveneens een partij van 400 kilo cocaïne aangetroffen.

De bananen waren afkomstig van het zelfde schip dat uit Zuid-Amerika kwam. Beide partijen zijn intussen vernietigd. De politie onderzoekt de herkomst.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Di (11-10-2018 om 07:47)
Nou pijn zal het niet echt doen hoor, de douane wordt gewoon getipt, zet alles erop en langs een andere kant komt en nog grotere partij binnen
Jose (10-10-2018 om 22:37)
Zo, dat ruimt lekker op en doet bij de grote bazen echt pijn. Wie weet hoe vaak het wel gelukt is via Vlissingen.Helaas volgen er nog vele transporten meer. Waarschijnlijk via andere routes. Goed werk van oplettende mensen.