Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte situatie rondom bestelbus Tholen

Toegevoegd: 11-10-2018, 04.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag onderzoek gedaan bij een bestelbus in Tholen.


Even na middernacht werd de brandweer opgeroepen om de politie te assisteren bij het voertuig dat bij de verkeerslichten stond van de Nieuwe Postweg / Reimerswaalseweg. Volgens agenten was er mogelijk sprake van gevaarlijke stoffen en is daarom de brandweer ingezet om dit te onderzoeken. In de bestelbus is vervolgens onderzoek gedaan, maar er bleek later geen sprake van een gevaarlijke situatie te zijn.

Volgens omstanders zijn er twee personen aangehouden. Deze zijn vervolgens elk afzonderlijk met een politiebusje afgevoerd. Door agenten is er uitgebreid onderzoek gedaan bij het voertuig. Zo zijn er onder andere diverse zaken veilig gesteld in bewijszakken. Dit onderzoek was rond 02.30 uur afgerond.

Het busje is vervolgens om 03.00 uur weggesleept door een bergingsbedrijf. Tijdens de afhandeling van het incident heeft de politie ook nog een personenauto gecontroleerd. Deze auto is later ook door het bergingsbedrijf meegenomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren