Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 23 km

Cocaïne uit Vlissingen gevonden in Den Haag

Toegevoegd: 11-10-2018, 14.26 uur
De drugs is vermoedelijk afkomstig uit de haven van Vlissingen.
De drugs is vermoedelijk afkomstig uit de haven van Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Rechercheurs hebben donderdagochtend in de Zilverstraat in Den Haag 400 kilo cocaïne aangetroffen en acht verdachten aangehouden. De drugs is vermoedelijk afkomstig uit de haven van Vlissingen.


In Vlissingen doet de Douane onderzoek nadat eerder deze week tussen een lading bananen een partij van in totaal 800 kilo cocaïne was aangetroffen. De bananen waren afkomstig van hetzelfde schip dat uit Zuid-Amerika kwam. Deze drugs zijn intussen vernietigd. De douane maakte de vondst van de 800 kilo cocaïne gisteren bekend.

Onderzocht wordt nu of de partij cocaïne die in Den Haag is aangetroffen en in beslag genomen in relatie staat tot de partij cocaïne die deze week in Vlissingen is aangetroffen. De verdachten zijn 36, 37, 42, 43 (2x), 49, 56 en 62 jaar oud, deels zonder vaste woon- of verblijfplaats en deels afkomstig uit Delft, Vlaardingen, Voorburg, Rotterdam en Amsterdam. De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (11-10-2018 om 14:54)
Eigenlijk zit de cocaine niet tussen de bananen maar de bananen tussen de cocaine.
Cookie-instellingen beheren