Fietsendief opgepakt in Sas van Gent

Toegevoegd: 11-10-2018, 14.36 uur

Fietsendief opgepakt in Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Politiemensen hebben woensdag aan het begin van de avond op het Suikerplein in Sas van Gent een 24-jarige Hongaar aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. Gereedschap dat de man bij zich had is in beslag genomen.

Een 45-jarige vrouw uit Sas van Gent ging woensdagavond met haar dochter de bij een bushalte gestalde fiets ophalen, maar trof de tweewieler niet aan. Toen ze op onderzoek uit ging in de omgeving, trof ze in een parkje een man aan met de afgesloten fiets van haar dochter. Ze pakte de fiets van de man af en waarschuwde de politie.

Agenten hielden de man vervolgens aan. Hij heeft de nacht doorgebracht in de cel in Torentijd en wordt donderdag verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750