Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto op zijn kant bij ongeval Kamperland

Toegevoegd: 11-10-2018, 18.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

KAMPERLAND - Een Belgische automobilist is donderdagavond met zijn auto van de weg geraakt, tegen een lantaarnpaal aangereden, en op zijn zijkant tot stilstand gekomen.


Het eenzijdige ongeval vond rond 17.55 uur plaats op de Ruiterplaatweg ter hoogte van de Havenweg. Naast twee ambulance en een traumahelikopter rukte ook de brandweer uit omdat het slachtoffer niet zelfstandig uit de auto kon komen.

De brandweer heeft de voorruit van de auto verwijderd om zo de gewonde man te bevrijden. Hij is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen. Over zijn toestand is verder nog niks bekend gemaakt.

Bergingsbedrijf Van Halst uit Kamperland is ter plaatse gekomen om de auto weer op zijn wielen te zetten en weg te slepen. De weg kon rond 18.45 uur weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750