Rotterdammer de cel in voor diefstal Rilland

Toegevoegd: 11-10-2018, 20.34 uur

Rotterdammer de cel in voor diefstal Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 24-jarige Rotterdammer B. M. is donderdag door de rechtbank in Middelburg conform de eis veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden.

M., danig onder invloed van drank, werd ervan verdacht medio april in Rilland twee Tom-Toms en nog wat losse spullen hebben gestolen. Hij was na het stappen en volgieten met wodka en bier in Rotterdam met vrienden meegereden en in een Zeeuwse politiecel wakker geworden. Van uitstappen wist hij niets, van diefstallen wist hij niets en van een aanhouding door agenten wist hij evenmin iets. Het geheugen van zijn avonturen en de delicten was bij M. in drank opgelost.

M. kwam in beeld toen een oplettende buurtbewoner de politie inschakelde omdat er zich in de Hoofdstraat iemand rondliep die zich nogal verdacht gedroeg. Toen de politie arriveerde kon M. zich niet identificeren en werd hij meegenomen.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750