Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 142 km

Gekanteld busje blokkeert A58 Kruiningen

Toegevoegd: 12-10-2018, 10.47 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 bij Kruiningen is vrijdagochtend een grote bestelbus op zijn kant terecht gekomen. Er is niemand gewond geraakt.


Het (voor zover bekend) eenzijdige verkeersongeval gebeurde rond 10.10 uur op de rechter rijbaan van de A58, de rijbaan richting Vlissingen. Na de melding van het ongeluk werden zowel de politie, de brandweer, de ambulancedienst als Rijkswaterstaat op pad gestuurd.

De ambulancedienst heeft de bestuurder onderzocht maar na onderzoek bleek de bestuurder niet gewond te zijn geraakt. De brandweer kwam met spoed ter plekke maar hoefde niets te doen. Bergingsbedrijf Van Egeraat is opgeroepen om de weg weer vrij te krijgen.

Rond 10.40 uur waren de bergingswerkzaamheden in volle gang. De weg was toen korte tijd even helemaal dicht. Volgens de verkeersdienst van Rijkswaterstaat stond rond 10.40 uur een file van drie kilometer met langzaam rijdend verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren