Auto in brand gestoken in Vlissingen

Toegevoegd: 15-10-2018, 14.24 uur

Auto in brand gestoken in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de Vlissingse wijk Paauwenburg heeft vannacht een autobrand gewoed. Vermoedelijk was er sprake van brandstichting.

Volgens de politie werd rond 00.25 uur opgemerkt dat in de Lieftinckstraat een brandende personenenauto stond. De brandweer van de Vlissingse post Olympiaweg werd met spoed ter plaatse gestuurd om te blussen.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat wordt uitgegaan van brandstichting. De auto is getakeld zodat verder sporenonderzoek gedaan kan worden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (15-10-2018 om 21:31)
Het wordt tijd dat ze die 'gastjes' eens oppakken Elke autobrand is er om de samenleving willens en wetens te ontwrichten