Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 90 km

Diverse inbraken op Tholen: getuigen gezocht

Toegevoegd: 16-10-2018, 08.46 uur
Diverse inbraken op Tholen: getuigen gezocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De afgelopen dagen zijn op Tholen verschillende inbraken gepleegd bij woningen. Ook bij het Leger des Heils werd ingebroken.


Wijkagente Suzanne Kastelijn heeft op Twitter een overzicht met inbraken gedeeld. Tussen donderdag 09.00 uur en vrijdag 13.00 uur werd ingebroken aan de Meanderlaan in Tholen. In Oud-Vossemeer werd vrijdag in de avonduren ingebroken aan de Molendijk en een dag later was het 's avonds raak aan de Koningin Julianastraat in Tholen.

De inbraak bij het Leger des Heils aan de Sportlaan in Sint-Maartensdijk vond gisteren plaats. De politie zoekt getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren