Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeeuw verdachte bij ernstig ongeluk Etten-Leur

Toegevoegd: 16-10-2018, 13.43 uur
Zeeuw verdachte bij ernstig ongeluk Etten-Leur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ETTEN-LEUR - Een 41-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland is dinsdagmiddag betrokken geweest bij een ernstig ongeluk in Etten-Leur. Hij is aangemerkt als verdachte.

De man reed rond 12.05 uur op de Rode Poort in de Brabantse plaats een 25-jarige vrouw uit Etten-Leur aan. Het slachtoffer liep op dat moment over een zebrapad. De vrouw werd met een traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis.

De politie heeft de auto van de Zeeuw in beslag genomen en de bestuurder aangemerkt als verdachte. De man zal worden gehoord. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (17-10-2018 om 08:01)
hoe gaat het met de vrouw nu ,o verschrikkelijk zo iets ik hoop dat de vrouw weer beter word
Popeye (16-10-2018 om 20:37)
Dat kan.. Tegenwoordig wel een duimpje waard als de brokkenpiloot de plaats ongeval niet overijlt verlaat!
Vlissinger (16-10-2018 om 19:55)
Laten we hopen dat ze er bovenop komt. Verschrikkelijk zoiets. En al helemaal als zo'n gek gewoon doorrijdt. Om deze doorrijders op te kunnen pakken zou het mooi zijn als zoveel mogelijk mensen met een voor nummerborden scherpe dashcam rijden. Dan kan zo'n volidioot altijd opgespoord worden als mensen even hun dashcam opname controleren of ze een beschadigde auto erop hebben staan.