Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Duo mishandeld en bedreigd met vuurwapens

Toegevoegd: 16-10-2018, 13.48 uur
Duo mishandeld en bedreigd met vuurwapens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op de Kieweg in Breskens zijn maandagavond twee mannen door een groepje mishandeld en bedreigd met vuurwapens. Eén van de slachtoffers is overgebracht naar een ziekenhuis.


De slachtoffers reden rond 21.30 uur in een bestelbus over de Kieweg. Op een gegeven moment moesten zij stoppen omdat midden op de weg een groep jonge mannen met scooters stond. De mannen stapten uit en vroegen hen aan de kant te gaan maar de jongeren weigerden en een paar leden van de groep deelden gelijk klappen uit. Ook werd er gedreigd met één of meerdere vuurwapens.

De slachtoffers konden wegkomen en waarschuwden de politie. De recherche doet inmiddels onderzoek en is op zoek naar getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (17-10-2018 om 18:43)
@martin Klopt idd, politie is er te weinig in heel zeeland en wapens zijn er in overvloed. Overal wordt er gedeald en de kans om gepakt te worden is klein.eerdaags zal er een brave knokploeg ontstaan die er wel wat aan zal doen. Ook voor die lastige straatschoften.
willem (17-10-2018 om 12:15)
kees--beter met een pletwals--dan heb je ook geen lakschade aan je bus de wals er over en meteen over hun scooters. tuig hoort achter de tralies zonder enig comfort..
Mark (17-10-2018 om 11:50)
Nooit uitstappen gewoon gas bij geven
Martin (17-10-2018 om 10:34)
Het moet niet gekker worden. Het valt mij op dat er bij controles en ruzies in Zeeuws-Vlaanderen sowieso steeds vaker vuurwapens worden gevonden of gebruikt. Ik voelde mezelf hier altijd relatief veilig, maar dat begint langzaam minder te worden. Zeker gezien de hoeveelheid politie in deze regio...
willem (17-10-2018 om 05:52)
wat een dappere jochies--maar alleen in een groep. tuig met korte lontjes en lange tenen. hoop dat ze snel gevonden worden en dan de lange lat er over. pijn doet meer dan een slap taak strafje want straffen gebeurt niet in dit land..
Kees (16-10-2018 om 19:07)
Als ik weer in mn bus kon komen dan zou ik er alles aan doen om dat tuig plat te rijden. Geen genade voor dit soort uitschot.
Cookie-instellingen beheren