Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk bouwplaats Arnemuiden

Toegevoegd: 16-10-2018, 15.37 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Bij de bouw van een nieuw vakantiepark in Arnemuiden is dinsdagmiddag iemand om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.


Het arbeidsongeval gebeurde rond 14.30 uur op het terrein van Harbour Village Het Zilveren Schor aan de Zilverenschorweg. Direct werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. Toen bleek dat niets meer voor het slachtoffer gedaan kon worden, werd de komst van de traumahelikopter geannuleerd.

De politie is ter plekke in afwachting van onderzoek door de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Minderhout (18-10-2018 om 18:23)
Vanmorgen nog op het NOS journaal dat "de bouw" al jaren niets meer doet aan veiligheid, en dat er eerst naar de winsten gekeken wordt. Persoonlijk vind ik het al jaren walgelijk hoe er met mensenlevens wordt omgesprongen voor de enorme economische winst die "we" boeken. Met medeleven voor de nabestaanden want dit soort offers is te hoog, zeker met de gedachte in je achterhoofd dat er dus maar bitter weinig aandacht is om dit te voorkomen. Ondertussen klaagt de bouw dat er geen nieuwe aanwas leerlingen zijn te vinden.
Marco (17-10-2018 om 10:09)
Verschrikkelijk. Iemand gaat nietsvermoedend werken, zegt 'tot vanavond' en komt nooit meer thuis.... brrrr. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en directe collega's.
marina (16-10-2018 om 15:43)
Droevig nieuws alweer. Sterkte voor alle betrokkenen.