Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 79 km

Snelheidscontroles Terneuzen na oproep politie

Toegevoegd: 16-10-2018, 16.31 uur
Er werd gecontroleerd op de Guido Gezellestraat en de Rooseveltlaan in Terneuzen.
Er werd gecontroleerd op de Guido Gezellestraat en de Rooseveltlaan in Terneuzen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Na de vraag van de Zeeuws-Vlaamse politie waar snelheidscontroles nodig waren zijn vandaag in Terneuzen verschillende bekeuringen en waarschuwingen uitgedeeld.


Via social media vroeg de politie waar in de regio vaak te hard wordt gereden en waar dus een handhavingsactie nodig was. Op Facebook leidde de oproep tot ruim 930 reacties. Via Instagram kwamen nog eens 40 reacties binnen. Naar aanleiding van deze stroom reacties werden de Guido Gezellestraat en de Rooseveltlaan in Terneuzen als controlelocaties gekozen.

Bestuurders die meer dan 20 kilometer per uur te hard reden kregen een boete. Andere overtreders werden door de agenten gewaarschuwd. De komende tijd zal vaker worden gecontroleerd. "Verschillende locaties zullen de komende tijd onze aandacht hebben", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (2-11-2018 om 15:32)
De Korenweg/Stoofweg én Kasteelweg t.h.v. Nieuwdorp en Lewedorp zou ook prijsschieten zijn voor de Politie....menigmaal dat er een auto of busje met minimaal 90 of 100 voorbij komt schieten. LEVENSGEVAARLIJK!
Ja-Ja (18-10-2018 om 13:29)
Politie ?? Waarom kreeg ik omdat ik maar 3 km te hard reed een Bekleuring. Politie het blijven maar rare/aparte mensen. En laat dat controleren over aan een paar oudere agenten en niet aan die jonge ventjes.. Graag uit leg van de Leiding? van de politie. Andres snap ik het niet.
Kees (17-10-2018 om 19:24)
Oh dus we mogen 20 kilometer harder dan normaal voor de politie bekeurt. Dat is dan wel heel veilig. Verder mogen ze van mij in 30 KM zones controleren want 90% rijd harder dan 30 Km per uur
een inwoner (17-10-2018 om 18:34)
de grooste race monsters komen s avonds over de weg gescheurd in terneuzen.
D.G. (17-10-2018 om 18:21)
Beste politie, Goed werk verricht. Hierbij nodig ik u uit om, vooral 's avonds, ook de professor Zeemanstraat op snelheid te controleren. Hier gebeuren taferelen die je op een circuit niet tegenkomt.
Biggetje (17-10-2018 om 18:08)
Deze controles zijn goed maar misschien ook eens controleren op mensen die constant met hun mistlampen aan rijden.
Cookie-instellingen beheren