Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt door na ongeluk Vogelwaarde

Toegevoegd: 17-10-2018, 11.11 uur
Man rijdt door na ongeluk Vogelwaarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - De politie heeft dinsdagavond een 60-jarige automobilist uit Hulst aangehouden omdat hij was doorgereden na een aanrijding op de Provincialeweg in Vogelwaarde.


Een 63-jarige Belgische automobilist wilde rond 16.50 uur linksaf slaan en verleende voorrang aan rechtdoorgaand verkeer. De man uit Hulst had dit te laat in de gaten en klapte achterop de aanhangwagen van de Belg. Hij reed vervolgens weg.

De politie werd gebeld en het onderzoek leidde naar de 60-jarige verdachte. Hij werd in zijn woonplaats aangehouden. Agenten gingen ook langs de woning van de passagier die bij de Hulstenaar in de auto had gezeten. Zij bleek mogelijk letsel opgelopen te hebben en daarom werd voor haar een ambulance gewaarschuwd.

De politie vermoedt dat de Hulstenaar onder invloed van alcohol reed en daarom is zijn rijbewijs ingenomen. Hij zit nog vast voor verhoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren