Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 96 km

Jager opgepakt na schietincidenten

Toegevoegd: 17-10-2018, 11.17 uur
Jager opgepakt na schietincidenten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - In Kloetinge heeft de politie woensdagmorgen een jager aangehouden die mogelijk verantwoordelijk was voor twee recente schietincidenten.


Dinsdagochtend 2 oktober werd een 17-jarige scooterrijder uit Yerseke op de Kapelseweg bij Kloetinge geraakt door een schot hagel. Hij raakte daarbij gewond aan zijn benen. Donderdagavond 11 oktober werd de auto van een 45-jarige vrouw uit Kapelle op de A58 bij haar woonplaats beschoten.

De auto van de vrouw uit Kapelle liep kleine deukjes en schade in de lak op. De vrouw zag een man met een geweer bij een auto staan en noteerde het kenteken. Hierdoor kwam het politieonderzoek in een stroomversnelling.

Vanochtend kon een jager, afkomstig uit de gemeente Goes, als verdachte worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Agenten hebben in zijn woning acht jachtgeweren in beslag genomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Legio 8 (18-10-2018 om 18:05)
8 wapens is een heel arsenaal en op alles schieten wat los en vast zit is gewoon terrorisme. gelijk opsluiten en tbs tot st. juttemis. en hoe komt die man aan zoveel wapens ? wie verkocht hem die en wie gaf hem een wapenvergunning als die die al had ? want dat zijn de echte schuldigen die wapens aan een krankzinnige toereikten. het lijkt haast een nederlands cultuur dingetje...
EM (17-10-2018 om 19:33)
Goed werk politie ,wat een mafkees 8 jachtgeweren dat is verboden !
jacob (17-10-2018 om 15:54)
Deze man lijkt mij absoluut ongeschikt om een jacht akte te hebben. Lijkt meer op een psychopaat die er lol in schept om op mensen te schieten. Hoort niet in de maatschappij rond te lopen.