Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Verwarde man springt in vijver en klimt op dak

Toegevoegd: 17-10-2018, 19.30 uur
Verwarde man springt in vijver en klimt op dak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een verwarde man heeft de politie in Terneuzen vanmiddag flink bezig gehouden. Hij sprong naakt in een vijver, ging er vervolgens te voet vandoor, klom op een dak en vervolgens geboeid naar een ziekenhuis gebracht.


De man had zich naast bejaardentehuis De Blide aan de Alberdingk Thijmstraat uitgekleed. Vervolgens was hij in zijn blootje in een vijver gesprongen. Na de melding gingen direct twee politie-eenheden op pad. Ter plekke bleek de man echter niet van plan om weer uit de vijver te komen.

Na enige tijd kon de man toch worden overtuigd om weer op de kant te komen. Vervolgens werd hem gevraagd zich weer aan te kleden. Rond 14.10 uur werd een ambulanceteam opgeroepen om de man te onderzoeken maar de man had hier geen zin in en zette het op een lopen.

Agenten zetten de achtervolging in en even later werd hij getraceerd in een brandgang achter de Zuidlandstraat. Hier klom hij echter op een dak en nadat een agent eveneens het dak op was geklommen, sprong de man hier weer vanaf.

Politiemensen hebben de man vervolgens overmeesterd en voor zijn eigen veiligheid en die van de agenten geboeid. De man had onderkoelingsverschijnselen en is daarom alsnog naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis gebracht. Dit gebeurde onder politiebegeleiding. Voor de man zal verdere zorg worden geregeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nee-nee (18-10-2018 om 17:46)
meer dan naaktlopen had die dus niet gedaan. ik weet niet of de politie daarvoor een medisch onderzoek kan afdwingen, ik denk het niet. @ja-ja, stuur hem naar... ja, daar blijft de drugdstaat nederland wel even achter. top producent van drugs, maar voor behandeling van verslaafden problematiek is bijna geen cent te vinden. want b.v. emergis... nou ja, als dat het moet zijn, volpompen met "legale"drugs op kosten an de belastingbetaler ?
Ja-Ja (18-10-2018 om 06:52)
En deze dwaas kan nu alles voor elkaar krijgen bij de instanties. Daar hij wel verward zal zijn, volgens de deskundige. Zoek eerst maar uit of die drugs of zoiets heeft gebruik en stuur hem naar ??? Ja,wat moet je met dit soort gekken?
Cookie-instellingen beheren