Man opgepakt na brandstichting Vlissingen

Toegevoegd: 18-10-2018, 10.15 uur

De 28-jarige Vlissinger wordt vandaag verhoord.
De 28-jarige Vlissinger wordt vandaag verhoord.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft woensdagavond laat in Vlissingen een man aangehouden nadat een brandje was gesticht.

De brandweervrijwilligers van de post Olympiaweg werden rond 23.25 uur met spoed opgeroepen voor een binnenbrandmelding bij de kruising van de Doctor Ottestraat en de Singel. Ter plekke werd samen met de politie een onderzoek ingesteld.

De hulpverleners ontdekten brand op een balkon op de eerste verdieping. Bij de brandstapel stond een man zijn belastingformulieren te verbranden. Volgens de brandweer leverde de brand gevaar voor de omgeving op.

Een 28-jarige Vlissinger werd aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt donderdag verhoord.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750