Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Burgemeester sluit drugspand Hansweert

Toegevoegd: 18-10-2018, 15.19 uur
Burgemeester sluit drugspand Hansweert
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een woning aan de Maartenbroersweg in Hansweert is vanaf vandaag tijdelijk gesloten vanwege de vondst van een wietkwekerij en een handelshoeveelheid softdrugs. Dat meldt Radio Reimerswaal.


De rijtjeswoning zal tot 8 januari verzegeld blijven. Dit alles met als doel overlast weg te nemen en de betrokkenheid bij drugshandel te doorbreken. Daarnaast wil de gemeente het signaal afgeven dat dit type activiteiten niet wordt getolereerd en bovendien niet zonder gevolgen blijft wanneer dit wordt ontdekt.

Wie de verzegeling van de woning voortijdig verbreekt is overigens strafbaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen op 1 (19-10-2018 om 17:12)
Het wordt altijd zo beschreven alsof er hele stoeten junkies aan zo'n deur staan. 90% van de gevallen weet echter (bijna) niemand van zo'n kwekerij af. Punt blijft dat het enorm triest is dat een georganiseerd land als Nederland geen fatsoenlijk softdrugbeleid kan voeren. Wel de verkoop toestaan, maar kweek verbieden. Hoe krom, hoe onontwikkeld eigenlijk.. De hele wereld gaat het langzaamaan legaliseren, dat is een feit.
Pieter (18-10-2018 om 19:53)
Zo is het maar net Kees.
Kees (18-10-2018 om 17:43)
En terecht. Huizen vanwaaruit drugs word verkocht moet je gewoon sluiten voor 3 maanden. Het maakt tegenwoordig niet meer uit of het een koophuis of een huurhuis is. Dat is eigen risico. Je kan dan ineens 3 maanden niet meer bij je spullen. Voor huurders geld vaak nog een zwaardere sanctie. Die worden van de woningbouw dan op straat gezet, en op de zwarte lijst in Zeeland en Brabant vanwege de samenwerking van corporaties.
Cookie-instellingen beheren