Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
120 files van totaal 441 km

OM wil ISD voor bezit gestolen auto

Toegevoegd: 18-10-2018, 16.14 uur
OM wil ISD voor bezit gestolen auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen de 25-jarige M. P. uit Middelburg is donderdag in Middelburg de ISD-maatregel voor jong volwassenen geëist. P. wordt ervan verdacht dat hij begin dit jaar een gestolen auto in zijn bezit had.


De auto bleek gestolen in Bergen op Zoom. Volgens P. had hij te goeder trouw gehandeld. Hoewel hij geen rijbewijs had wilde hij wel graag een auto en een vriend van hem wist wel iemand die een auto te koop had.

P. betaalde 20.000 euro, kreeg de sleutel en werd de 'eigenaar' van een gestolen auto met Roemeens kenteken. Een oplettende agent zag in de woning de autosleutel van P. liggen en vroeg zich af hoe P. aan een auto was gekomen terwijl hij geen rijbewijs had. Onderzoek wees uit dat de auto gestolen was.

De ISD-maatregel voor jong volwassenen is bestemd voor jonge veelplegers tot en met 24 jaar. Tijdens hun verblijf zowel in als buiten de inrichting worden er specifiek op hen gerichte projecten opgesteld. Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren