Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verschillende buitenbrandjes geblust

Toegevoegd: 19-10-2018, 05.18 uur
De brand bij de Barendijk in Groede.
De brand bij de Barendijk in Groede.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verschillende brandweerploegen zijn donderdagmiddag en -avond ingezet voor het blussen van buitenbrandjes.


In Axel moest rond 17.20 uur een kleine brand langs de parallelweg van de Langeweg (N258) geblust worden. In Aardenburg werd rond 14.30 uur ook al een brandje gemeld bij de Landstraat. Bij de Barendijk in Groede bleek rond 18.45 uur een stuk slootkant in brand te staan. De brandweer van Breskens kwam zonder spoed ter plekke en heeft het brandje geblust.

In Zierikzee werd rond 19.25 uur een buitenbrand gemeld bij de volkstuinen aan de Van Veenlaan. De brandweer heeft wat smeulende resten uit elkaar gehaald maar blussen was niet nodig. Rond 21.30 uur werd ook nog een buitenbrand gemeld bij de sportvelden aan de Vliegende Vaart in Terneuzen. Wat hier precies aan de hand was, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren