Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door na ongeval A58 Rilland

Toegevoegd: 19-10-2018, 05.29 uur
Van een beknelling bleek geen sprake te zijn.
Van een beknelling bleek geen sprake te zijn.
© Foto: Brandweer Krabbendijke
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de A58 bij Rilland is iemand donderdagavond doorgereden na een aanrijding met letsel. De politie is naar hem/haar op zoek.


Volgens de politie kwamen rond 22.05 uur twee auto's met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de rechter rijbaan, richting Vlissingen. In eerste instantie werd het ongeluk gemeld tussen Rilland en Krabbendijke maar de locatie bleek tussen Hoogerheide en Rilland te zijn.

Omdat was gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werden naast twee ambulances ook meerdere brandweerwagens opgeroepen. De situatie bleek echter mee te vallen en hulp van de brandweer was niet nodig.

De veroorzaker van de botsing reed door. "Vermoedelijk reed deze in een BMW 3 of 5-serie. Het voertuig moet behoorlijke schade aan de voorzijde hebben", aldus de politie. Een bergingsbedrijf heeft de auto van het slachtoffer opgehaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (30-10-2018 om 11:56)
Het moet toch mogelijk zijn dat er mensen zijn die hun buurman of bekende opeens niet meer in zijn BMW zien rijden en deze auto ook niet meer voor de deur staat of opeens in een ander merk rijd in plaats van zijn BMW.
Auto (21-10-2018 om 01:35)
Wie betaalt dat voor niks de brandweer laten komen, wij met z’n allen?
Grote Smurf (19-10-2018 om 09:05)
Als hij zware schade heeft dan zal hij/zij ook niet heel ver hebben kunnen rijden. Dus moet de doorrijder in de buurt wonen of anders ff de A58 camera opnames bij Rilland Bath (viaduct) nakijken. Het tijdstip is bekend dus er moeten ergens opnames van deze mafkees zijn. Misschien waren er op dat moment mensen met een dashcam op de weg die de beschadigde auto hebben opgenomen en desnoods anoniem het nummberbord kunnen doorgeven. Kortom, zat mogelijkheden.
John (19-10-2018 om 08:54)
Hopelijk wordt de veroorzaker gevonden en dan vervolgens kei- en keihard aangepakt (al zal dat wel niet). Zulke lui horen niet op de weg. Vast gedronken of onder invloed van één of ander goedje, want een normaal mens rijdt niet door.
Cookie-instellingen beheren