Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Letsel bij verkeersongeluk Haamstede

Toegevoegd: 19-10-2018, 18.38 uur - Update: 20-10-2018, 10.15 uur
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd. Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Bij Burgh-Haamstede is vrijdag aan het einde van de middag iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het ongeluk vond rond 16.50 uur plaats bij de kruising van de Kraaijensteinweg (N57) met de Daleboutsweg, vlakbij het Landal-vakantiepark. Zowel de ambulancedienst als de politie kwamen ter plekke om hulp te verlenen. Na een klein uur is het slachtoffer per ambulance afgevoerd.

Volgens de politie vond ter plekke een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietsster. De auto werd bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Burgh-Haamstede, op de fiets zat een Duitse vrouw van 77 jaar oud. Vermoedelijk zag de automobiliste de fietsster over het hoofd doordat andere voertuigen haar het zicht ontnamen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus Jordens (19-10-2018 om 23:48)
5 november wordt er begonnen aan nog zo gevaarlijke kruising, of nog gevaarlijker door het grote aantal fietsers en voetgangers. Nee er is nog geen vergunning aangevraagd en weinig mensen weten hoe gevaarlijk die kruising wordt. Maar nu is er een kruising die super veilig is, maar de gemeente heeft er graag een half miljoen euro voor over om deze kruising van de kraaiensteinweg /hogeweg super onveilig te maken. Er is daar te weinig schade, dus dat is slecht voor de economie. Ik heb de burgemeester gevraagd waarom voor hier geen vergunning voor nodig is, maar ik heb nog geen antwoord ontvangen. Dus men weet dat men fout bezig is, dus ze doen het maar stiekem.
Cookie-instellingen beheren