Kettingbotsing door dieselolie op het wegdek

Toegevoegd: 07-10-2006, 19.52 uur

Door: Politie Zeeland

'S-GRAVENPOLDER - Op de Bernhardweg Oost in ’s Gravenpolder zijn vrijdag rond 18.00 uur 4 personenauto’s op elkaar gebotst.

Een 34-jarige bestuurder uit de gemeente Borsele moest plotseling afremmen voor de voor hem rijdende 62-jarige bestuurder uit ’s Gravenpolder die remde voor het overige verkeer.

Doordat de 34-jarige niet tijdig kon afremmen botste hij op zijn voorganger. De 62-jarige schoof hierop door en raakte degene die voor hem reed waarna deze ook weer op de voor haar rijdende bestuurder botste.

Alle betrokken voertuigen zijn beschadigd. Niemand raakte gewond.

De botsing is vermoedelijk veroorzaakt door diesel op het wegdek waardoor het wegdek glad was. Het wegdek is met een speciaal schoonmaakvoertuig gereinigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750