Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstige botsing auto-fiets Grijpskerke

Toegevoegd: 19-10-2018, 19.18 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - Op de Mariekerkseweg in Grijpskerke is vrijdag aan het begin van de avond iemand zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.


Het slachtoffer reed op een fiets en werd rond 17.45 uur geschept door een personenauto. De fietser belandde via de motorkap en de voorruit op het wegdek. De aanrijding vond plaats bij de ambulancepost maar omdat hier op het moment van het ongeluk geen ambulance stond duurde het toch even voordat een ambulanceteam ter plekke was.

Het slachtoffer is een half uur lang op straat behandeld en vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De weg was vanwege het ongeluk enige tijd volledig afgesloten. Na een klein uur kon de weg weer worden vrijgegeven.

De verkeerspolitie is ter plekke gekomen om onderzoek te doen naar het ongeluk. Bij de ongevalslocatie is bij de kruising met de Schuitvlotstraat en de Loodsholseweg een vrij liggend fietspad waarbij fietsers voorrang hebben.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (20-10-2018 om 16:47)
Hoezo slecht zicht,oké het is een lastig punt maar als je hier bekend ben moet je toch zeker weten dat je hier goed op moet letten. Sterkte voor allemaal.
Balino (20-10-2018 om 16:30)
Ik zeg, rotonde aanleggen! Veel veiliger!
Popeye (19-10-2018 om 21:17)
Persoonlijk vind k de vernieuwingen daar, evenals als bij Seroos, niet echt getuigen van eenvoud .. rare knikken af en toe; of moeten stoppen half in en middenop een bocht .. konkelgekronkel. Nu maar duimen voor t slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren