Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Man aangehouden na verlaten plaats ongeval

Toegevoegd: 20-10-2018, 10.06 uur
Man aangehouden na verlaten plaats ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 33-jarige man uit Oost-Souburg is vanochtend in Middelburg aangehouden omdat hij schade had veroorzaakt aan een geparkeerde auto en was doorgereden.


De eigenaar van de auto hoorde rond 05.15 uur een harde klap. Hij keek naar buiten en zag in de in de Naereboutstraat iemand een auto parkeren. Zijn auto bleek geraakt te zijn en het voertuig bleek ook beschadigingen te hebben.

De veroorzaker reed echter weg en parkeerde zijn voertuig op een andere plek. De benadeelde waarschuwde hierop de politie. Agenten konden de veroorzaker van de schade snel achterhalen. Hij wordt verdacht van het verlaten van de plaats van een ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Agenten hebben de Souburger overgebracht naar het politiebureau. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gedupeerde (20-10-2018 om 19:47)
idd, een echte klojo. Maar goed...ik wil de politie en hun forensische collega's plus de herdershond heel hartelijk bedanken voor hun inzet en snelle aanhouding. Goed gedaan. Was ff beetje actie hier zo vroeg in de ochtend maar ja...ben er super blij mee. Dank je wel politie.
Kees (20-10-2018 om 14:30)
Wat een klojo, schade dan ook maar uit eigen zak laten betalen ipv via de verzekering.
Michelle (20-10-2018 om 11:39)
Drank, drugs dan wil je niet gezien worden!