Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vader moet dronken zoon ophalen in Rotterdam

Toegevoegd: 20-10-2018, 10.28 uur
Vader moet dronken zoon ophalen in Rotterdam
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ROTTERDAM - Een vader uit 's-Gravenpolder is deze week midden in de nacht naar het politiebureau in Rotterdam gereden om daar zijn stomdronken zoon op te gaan halen.


Het politieteam Rotterdam-Centrum schrijft op Twitter dat de 17-jarige jongen in de nacht van woensdag op donderdag een portier brutaal en neerbuigend had lastiggevallen. Nadat hij was aangehouden, bleek de jongeman “zeer dronken” te zijn, zo zegt de politie.

Toen de gewaarschuwde vader van de jongen na anderhalf uur op het politiebureau arriveerde kon de tiener niet meer zelfstandig lopen. Het gedrag van de jongen is vastgelegd op video en zijn vader heeft het filmpje op het bureau bekeken. Hij zal samen met zijn zoon nog eens teruggaan zodat die de video ook kan bekijken.

Volgens de politie schaamde de vader zich voor het gedrag van zijn zoon en was hij daarnaast “zichtbaar ingehouden boos”. Hij bood ook zijn excuses aan en gaf tevens aan te willen proberen de vrienden van de jongen ook mee te krijgen naar het bureau zodat ook zij kunnen leren van het voorval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
respect voor de vader (23-10-2018 om 17:35)
Ik heb veel respect voor deze vader. Het is heel moedig, en getuigd van liefde, dat hij in de nacht naar Rotterdam is gereden om zijn zoon op te halen. Ik denk dat iedere weldenkende ouder met het hart op de juiste plaats dit zou doen als hij in zo'n situatie was. Niet makkelijk, maar wel jezelf verloochenen.
de mus (22-10-2018 om 08:38)
Leuk al die reclame op tv dat het met drank veel gezelliger is . De vader en politie Rotterdam , Erg goed gedaan . Voor de zoon , leer je les en drink met mate (niet met vrienden)
A (22-10-2018 om 00:15)
@Tim, maar dat is een hele andere discussie dan wat een 17 jarige jongen ‘s nachts oo straat doet...
anoniem (21-10-2018 om 20:12)
@Tim je hebt zeker zelf nooit gestudeerd en waarom trek jij nu weer die achterlijke conclusie dat het studentenleven zo zwaar is en zo veel moet kosten!! Jaloers!!!!! Hoe kun jij nu met je stomme conclusie stellen dat het studentenleven duur is. Ik kan je even mededelen dat wanneer je 17 bent en studeert totaal niks ontvangt van welke instantie dan ook. Als hij studeert is dit absoluut op kosten van zijn ouders!!! En niet van jouw belastingeld, mocht je eveneens ooit gewerkt hebben.
Tim Fakkeldij (21-10-2018 om 11:59)
A.@ Nu begrijp ik waarom het studentenleven zo zwaar is en zoveel moet kosten !
Victor (21-10-2018 om 10:59)
Goed gedaan door de politie!
Cookie-instellingen beheren