Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Auto rijdt door na ongeval letsel Goes

Toegevoegd: 20-10-2018, 15.55 uur - Update: 20-10-2018, 16.00 uur
Het letsel van de gewonde bleek mee te vallen.
Het letsel van de gewonde bleek mee te vallen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes ie vanmiddag iemand doorgereden na het veroorzaken van een aanrijding met letsel. De politie is naar hem/haar op zoek.


Het ongeluk vond rond 15.45 uur plaats ter hoogte van de Mercedes-garage op de hoek van de Albert Plesmanweg en de Anthony Fokkerstraat. Volgens de politie was sprake van een botsing tussen een fietsster en een auto en is de automobilist doorgereden.

Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de inzet van één ambulance bleek voldoende. De helikopter werd al snel gecanceld. Het 16-jarige slachtoffer is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie is naar de doorrijder op zoek. Deze zou in een Volvo-stationwagen hebben gereden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
adrie (20-10-2018 om 20:35)
is daar vreselijk gevaarlijk voor fietsers en voor automobilisten …. je komt ogen tekoert. Maar doorrijden nadat je een fietser omver gereden hebt ???? Dan ben je een vreselijke L . L of een vreselijke T R U T . Zoiets doe je toch niet?? als het jouw kind.. ouder... familielid zou wezen die daar ligt na een ongeval... hoe zou hij/zij dan reageren??? Als je een echte vent of wuuf bent.... dan geef je jezelf aan. Want ze komen er toch wel achter wie het geweest was met allerlei camerara's overal... of wie weet is er ineens iemand met schade aan zijn/ haar Volvo stationwagen..... Geef jezelf aan.... voordat een ander het doet.
Kees (20-10-2018 om 17:28)
Hoop dat ze dit misselijke persoon pakken en het rijbewijs voorgoed afpakken en een zware straf geven. Ik vraag me af hoe zón persoon zou reageren als het een eigen kind betreft. Veel beterschap voor het slachtoffer.
AD. (20-10-2018 om 16:22)
Wat heb je te verbergen als je na ongeval doorrijd want het kan jou ook overkomen dat je word aangereden en er iemand van door gaat en dat wil je toch niet.
Kristel (20-10-2018 om 16:13)
Is ook levens gevaarlijk geworden daar voor fietsers, Elke ochtend als ik naar mijn werk fiets moet ik echt heel goed opletten en zelfs dan wordt je nog bijna van je fiets afgereden omdat je moet oversteken terwijl ze keihard de bocht door rijden... het fietspad dat er eerst lag naar de rotonde was een heel stuk veiliger voor fietsers...
Cookie-instellingen beheren