Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Fietser te water Paspolder Sluis

Toegevoegd: 20-10-2018, 16.04 uur - Update: 20-10-2018, 17.49 uur
Het slachtoffer reed met een duofiets in een sloot. Het slachtoffer reed met een duofiets in een sloot. Het slachtoffer reed met een duofiets in een sloot.
Het slachtoffer reed met een duofiets in een sloot.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

SLUIS - Bij de Paspolder in Sluis is zaterdagmiddag een fietsster te water geraakt. Het slachtoffer is inmiddels op de kant.


Het ongeluk gebeurde rond 15.50 uur. Direct werden meerdere brandweerduikploegen, een hoogwerker en een tankautospuit opgeroepen. Vrij snel na de melding kon het slachtoffer uit het water worden gehaald. De vrouw, die volgens de politie op een duofiets zat, is overgedragen aan de ambulancedienst. Over haar toestand is nog niets bekend.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750