Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Fietsendief betrapt via cameratoezicht Goes

Toegevoegd: 20-10-2018, 20.36 uur
De verdachte is gepakt, de eigenaar van deze fiets is echter nog spoorloos.
De verdachte is gepakt, de eigenaar van deze fiets is echter nog spoorloos.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht in Goes iemand aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. De politie zoekt nog naar de rechtmatige eigenaar van de tweewieler.


De fiets in kwestie werd rond kwart voor zes weggenomen bij het NS-station in Goes. Agenten hadden even daarvoor al via cameratoezicht gezien dat een persoon zich verdacht ophield bij het station. Even later zagen ze dat hij een fiets meenam en wegfietste richting het centrum.

In de Wijngaardstraat konden andere agenten de verdachte aanhouden. Hij zal zich op een later moment moeten verantwoorden tegenover een rechter. De politie roept de rechtmatige eigenaar van de fiets zich op om zich te melden op het politiebureau in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750