Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 44 km

Man rijdt 105km per uur in 50-zone Terneuzen

Toegevoegd: 20-10-2018, 20.41 uur
Man rijdt 105km per uur in 50-zone Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens snelheidscontroles in Terneuzen heeft de politie zaterdag verschillende overtreders betrapt. Eén persoon reed maar liefst 105 kilometer per uur in een 50-zone. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.


Met behulp van de lasergun werd onder meer gecontroleerd op de Willem de Zwijgerlaan. Alle passanten in deze straat hielden zich netjes aan de maximale snelheid. Op de Serlippenstraat werd wel een hardrijder betrapt. Hier reed iemand namelijk met een gangetje van 72 kilometer per uur langs de meetapparatuur van de politie.

Op de Guido Gezellestraat werd net na de kruising met de Alvarezlaan een Roemeense bestuurder betrapt die het wel erg bont maakte. Hij reed namelijk maar liefst 105 kilometer per uur. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd en de man zal zich voor een rechter moeten verantwoorden.

De Zeeuws-Vlaamse politie laat weten binnenkort ook in de gemeenten Hulst en Sluis te gaan controleren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (21-10-2018 om 10:41)
Als ze dan toch zo fanatiek bezig zijn met controles zet dan gelijk alles eens aan de kant die met een telefoon bezig zijn en de mensen die geen richting aangeven want dat zijn er verschrikkelijk veel. Helaas (bijna altijd) zijn de inkomsten het belangrijkst en dus wordt er gekozen voor snelheidscontroles omdat dat a) het gemakkelijkste is en b) het meeste opbrengt en er geen moeilijke discussies zijn voor de agenten.
AD. (21-10-2018 om 01:21)
Mooi blijven controleren en zeker op doorgaande wegen en zeker ook op wegen in het buitengebied want ook daar gaat het gas erop.
Cookie-instellingen beheren