Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Dronken vrouw rijdt in greppel na stapavond

Toegevoegd: 21-10-2018, 08.52 uur - Update: 21-10-2018, 09.10 uur
Op het politiebureau bleek dat de automobiliste te veel alcohol had gedronken.
Op het politiebureau bleek dat de automobiliste te veel alcohol had gedronken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - Een 43-jarige vrouw uit Sint-Jansteen is vannacht na een avondje stappen met haar auto in een greppel gereden. Ze bleek onder invloed te hebben gereden.


Het ongeluk gebeurde rond middernacht toen de vrouw vanuit Graauw richting haar woonplaats reed. Volgens de politie verdwaalde ze onderweg en crashte ze vervolgens bij de kruising van de Beerweg met de Louisastraat en de Kieldrechtse Molenstraat. Omstanders hielpen haar uit haar voertuig.

De vrouw moest op het politiebureau een blaastest ondergaan. Ze bleek bijna vier keer te veel alcohol gedronken te hebben. Haar rijbewijs is ingenomen. De vrouw moet zich binnenkort voor een rechter verantwoorden. Ze zal ook een cursus bij het CBR moeten volgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-10-2018 om 07:20)
De vrouwen kunnen er ook der glaasje niet op tijd laten staan deze vrouw had bijna vier keer te toegestane hoeveelheid overschreden en zie het gevolg dat de auto in de sloot terecht gekomen is.
willem (21-10-2018 om 13:21)
prima! beter de auto in de vernieling dan een wandelaar. geef haar een cursus van 1100 euro en 5 jr niet rijden. met 43 jaar behoor je beter te weten. hoop dat haar verzekering de schade niet dekt.
Jippy (21-10-2018 om 12:05)
Dat is een duur drankje auto beschadigt , boete , en een cursusje lekker voor de zatlap Gelukkig geen onschuldige slachtoffers gevallen
Cookie-instellingen beheren