Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Auto's total loss bij botsing N59 Zierikzee

Toegevoegd: 21-10-2018, 09.14 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Twee personenauto’s zijn vermoedelijk total loss geraakt bij een verkeersongeluk zondagmorgen in Zierikzee.


Tussen de rotonde bij de Lange Blokweg (N654) en de Grachtweg en het kruispunt bij de Weg naar de Val (N256) kwamen rond 07.40 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing. De ambulancedienst kwam ter plekke maar de betrokkenen bleken slechts lichte verwondingen opgelopen te hebben. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Van beide auto’s klapten de airbags uit. Er ontstond ook flink wat schade. Van een Belgische Kia Sportage brak een wiel af en de andere auto, een Peugeot 208 met Nederlands kenteken, had behoorlijke schade aan de voorzijde. Beide wagens zijn vermoedelijk total loss. Ze zijn opgehaald door bergingsbedrijf Ista.

Vanwege het ongeluk was één rijbaan van de N59 enige tijd niet beschikbaar. Rijkswaterstaat leidde het verkeer over de overgebleven rijbaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren