Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Politie waarschuwt voor overstekende herten

Toegevoegd: 21-10-2018, 12.47 uur
Politie waarschuwt voor overstekende herten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie op Walcheren roept weggebruikers op om alert te zijn op overstekende herten. Men hoopt zo aanrijdingen te voorkomen.


Volgens de politie komen de laatste tijd steeds vaker meldingen binnen over gevaarlijke situaties door overstekend wild. "Je zou het misschien niet verwachten, maar dit geldt met name voor de Nieuwe Vlissingseweg (N661) tussen Middelburg en Vlissingen", aldus de politie.

De politie raadt aan om op locaties waar regelmatig herten worden waargenomen de snelheid bijtijds omlaag te brengen. "Zo kan een aanrijding en hiermee dierenleed en een aanzienlijke schadepost worden voorkomen".


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (22-10-2018 om 13:46)
Wat fijn dat dit onder de aandacht komt Wij kijken in iedergeval goed uit! Zodat wij deze pracht dieren niet aanrijden. Gelukkig zijn er maar een handje vol gruwelijke wezens die het natuurlijk weer onzin vinden:)
zeeuw (21-10-2018 om 20:56)
in een woord . afschieten]
Cookie-instellingen beheren