Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw rijdt zonder rijbewijs in auto zonder APK

Toegevoegd: 22-10-2018, 11.40 uur
Vrouw rijdt zonder rijbewijs in auto zonder APK
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Turfkaai in Middelburg is zondag een vrouw betrapt die zonder rijbewijs in een auto reed waarvan de APK was verlopen.


De vrouw, een 52-jarige Middelburgse, werd 's middags door agenten gecontroleerd. De vrouw bleek al eerder te zijn bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en ook dit keer kreeg ze hiervoor een bekeuring. Ook voor het rijden met een verlopen APK werd een boete uitgeschreven.

Agenten hebben de vrouw gewaarschuwd dat, wanneer ze dezelfde overtredingen nogmaals begaat, het voertuig waarin ze op dat moment rijdt in beslag zal worden genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (2-11-2018 om 23:07)
moet ze eerst iemand dood rijden voor de auto niet meer op de weg kan dit is te zot voor woorden geen rijbewijs is geen verzekering en auto niet gekeurd
sat (26-10-2018 om 13:40)
geen rijbewijs geen verzekering auto afpakken gelijk
Anoniem (25-10-2018 om 23:41)
Pfff ik zal uitleggen hoe het werkt hier in nederland, Je krijgt de 1ste 2 keer een boete en waarschuwing zodra het een 3de keer gebeurd, dan krijg je een boete word je auto meegenomen plus mag je bij de rechtbank komen en een straf van 2 weken uitzitten in de bak.
Michelle (23-10-2018 om 15:18)
Mario, ga jij eerst maar eens de Nederlandse taal leren voor je weer reageert op deze berichten!
Mario (23-10-2018 om 10:22)
Meschien kan deze vrouw wel heel goed rijden en is ze minder gevaarlijk als Julie schijtbakken op de weg rijbewijs zegt niks dat is niet dat je zonder geen auto kan besturen op een gepaste manier
AntiGSM (23-10-2018 om 00:09)
Eigenlijk is dit niet te verkopen, iemand zonder rijbewijs is niet verzekerd, heeft dit al meerdere malen gedaan en dan nog zo wegkomen??? Gewoon direct auto in beslag nemen zonder verdere (niet werkende) waarschuwingen! Een ander is hier de dupe van, waar kun je je schade verhalen als je met zo iemand een aanrijding hebt? Dit probleem wordt op deze manier door de politie in de hand gewerkt....
Cookie-instellingen beheren