Weerbericht:
Geleidelijk meer zon en toenemende kans op een (onweers)bui.
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij schietpartij Middelburg

Toegevoegd: 22-10-2018, 17.36 uur - Update: 22-10-2018, 20.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt een melding van een schietincident in een woning in Middelburg. Een gewonde man is afgevoerd naar het ziekenhuis.


Het slachtoffer zou zich in eerste instantie bevinden bij het Admiraal de Ruyterziekenhuis aan de Koudekerkseweg in Vlissingen maar werd daar niet aangetroffen. Vervolgens gingen diverse politie-eenheden naar het slachtoffer op zoek. Rond 17.00 uur werd in de Radenhove een gewonde man aangetroffen. Hij is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie heeft de zaak in onderzoek. In de Radenhove is een personenauto getakeld waarin de gewonde man zou hebben gezeten.

Videoverslag Westerscheldestraat:


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750