Weerbericht:
Perioden met zon, maar ook enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Onderzoek schietpartij M'burg in volle gang

Toegevoegd: 22-10-2018, 19.26 uur - Update: 22-10-2018, 20.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het politie-onderzoek naar de schietpartij maandagmiddag in Middelburg is in volle gang. De recherche doet sporenonderzoek.


De schietpartij vond plaats in een flatwoning aan de Westerscheldestraat in Middelburg. Het slachtoffer verplaatste zich in eerste instantie rond 16.15 uur richting het Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen maar verplaatste zich vervolgens richting de Radenhove in Middelburg. Hier werd omstreeks 17.00 uur een Ford Fiesta aangetroffen met daarin een gewonde man. Hij werd met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De Ford die bij de Radenhove stond is veiliggesteld door bergingsbedrijf Kuzee. Later zal onderzoek worden gedaan in en aan de auto. Bij het rechter passagiersportier was namelijk ook bloed te zien. De Westerscheldestraat werd door de politie afgezet met linten. Dit alles in afwachting van de komst van forensisch onderzoekers. Zij hebben later gehuld in witte overalls sporenonderzoek gedaan. Eerst buiten op straat, daarna binnen in de flat.

Er werden ook verschillende genummerde bordjes op straat geplaatst, vermoedelijk om bloedsporen aan te duiden. Het sporenonderzoek is momenteel nog gaande en de straat is ook nog altijd afgezet met linten. Ook de recherche is aanwezig.

Videoverslag Radenhove:


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
immigratieinvasievaneuropa (22-10-2018 om 23:01)
Nederland wordt steeds veiliger ..groetjes rutte
Kees (22-10-2018 om 20:57)
Klote lui..... let maar op, zal wel weer om drugs gaan.