Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Vrouw probeert sporen schietpartij te wissen

Toegevoegd: 23-10-2018, 10.59 uur
Sporenonderzoek in de Westerscheldestraat.
Sporenonderzoek in de Westerscheldestraat.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Na de schietpartij gisteren in een flatwoning in Middelburg heeft de politie een vrouw aangehouden die bezig was sporen te wissen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie werd rond 16.10 uur melding gemaakt van het schietincident in de Westerscheldestraat. Ter plekke troffen ze in het portiek van de flat een 20-jarige vrouw uit Den Haag aan die bezig was sporen van het incident weg te boenen. Ze werd ter plekke aangehouden en is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Het slachtoffer verplaatste zich in eerste instantie rond 16.15 uur richting het Admiraal de Ruyterziekenhuis (ADRZ) in Vlissingen. Twee mannen meldden zich hier, maar gingen weer weg. Volgens de politie vermoedelijk omdat ze niet de hulp kregen die ze wilden hebben.

De auto waarin de twee reden werd even later in Vlissingen aangetroffen. De mannen waren echter niet bij het voertuig. Omstreeks 17.00 uur werd echter in de Radenhove in Middelburg een Ford Fiesta aangetroffen met daarin een gewonde 20-jarige man uit Middelburg. Hij werd met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De Ford die bij de Radenhove stond is veiliggesteld door bergingsbedrijf Kuzee. Ook de auto die in Vlissingen werd aangetroffen is getakeld. De Westerscheldestraat werd door de politie afgezet met linten. Dit alles in afwachting van de komst van forensisch onderzoekers. Zij hebben later gehuld in witte overalls sporenonderzoek gedaan. Eerst buiten op straat, daarna binnen in de flat.

Er werden ook verschillende genummerde bordjes op straat geplaatst, vermoedelijk om bloedsporen aan te duiden. In de woning werden een vuurwapen en verdovende middelen aangetroffen en in beslag genomen. De politie onderzoekt de toedracht van het schietincident en is vooral op zoek naar de bewoner van de woning aan de Westerscheldestraat. Dit vanwege zijn betrokkenheid bij het schietincident, aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (23-10-2018 om 17:48)
De jeugd heeft de toekomst.
Rien (23-10-2018 om 17:47)
Nee jongens, zo mah je nie preate.
Mark (23-10-2018 om 13:49)
Verdovende Middelen en sporen weg boenen . Ik weet al weer genoeg
Kees (23-10-2018 om 13:20)
Dit is gewoon waardeloos volk, ze leveren geen enkele bijdrage aan onze maatschappij. Van mij mag je zulke lieden van de aardbodem verwijderen.....
Rien (23-10-2018 om 12:43)
Wat een soepzootje.
Cookie-instellingen beheren